noodles volos banner

Έκλεισαν στόματα στον Ολυμπιακό Β.

Απών ο Σταύρου λόγω τιμωρίας στα δύο τελευταία ματς Απών ο Σταύρου λόγω τιμωρίας στα δύο τελευταία ματς

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό Β. για την ευρεία νίκη με 4-1 και την εμφάνιση του δευτέρου μέρους με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αλλά και για το γεγονός ότι έκλεισαν στόματα, αφού πολλά είχαν κυκλοφορήσει για το συγκεκριμένο ματς στα ποδοσφαιρικά καφενεία, που αποδείχθηκαν ανυπόστατα.

Οι νέοι της ομάδας, αλλά και παίκτες που δεν είχαν μέσα στη χρονιά εξασφαλίσει θέση βασικού, πρόσφεραν όμορφο θέαμα στην επανάληψη, αλλά το κακό ήταν πως οι φίλαθλοι στις εξέδρες ήταν λιγότεροι από κάθε άλλη φορά. Παρόλ’ αυτά τόσο ο Κώστας Μπράτσος, επί των ημερών του οποίου ο δύσκολος στο γκολ Ολυμπιακός μετρά δύο τεσσάρες, όσο και ο Ανδρέας Κόκκας, απέδωσαν τα εύσημα σε όσους έδωσαν το παρών. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Λόρι Κέρι, που έβαλε δύο γκολ-ζωγραφιά, αλλά και στον Νίκο Μπουργάνη, που στο επίσημο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια έδειξε την πρόοδό του και το πόσο καλά δουλεύει με τον Γιόζεφ Βάντσικ, έχοντας τρεις-τέσσερις πολύ καλές επεμβάσεις. 

Την Πέμπτη (11/5) όσοι αγωνίστηκαν με τον Αχιλλέα έκαναν αποθεραπεία και όσοι δεν έπαιξαν προπονήθηκαν κανονικά, ενώ την Παρασκευή γίνεται η τελευταία δυνατή προπόνηση πριν το ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, στο οποίο πάλι απόντες θα είναι οι Οικονόμου, Πότσι, Κολημήτρας, αλλά και οι Σταύρου και Μασάντο, για τους οποίους το πρωτάθλημα τελείωσε, αφού συμπλήρωσαν επτά κίτρινες και θα λείψουν από τους δύο τελευταίους αγώνες. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Δωματάς. 

Last modified onThursday, 11 May 2017 22:00