noodles volos banner

“Δυσκολία στο γκολ, αλλά το δεχόμαστε με λίγες ευκαιρίες”

Παραδέχτηκε ότι υπάρχει αποτυχία στη Νίκη από την πλευρά των αποτελεσμάτων ο Φάντζιο Μπούις στις δηλώσεις μετά την ήττα με 0-1 από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του δυσκολεύεται στο γκολ και το δέχεται στις λίγες ευκαιρίες που δέχεται.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση και για το αποτέλεσμα και την εικόνα. Δεν είμαστε σε καλή στιγμή για να μιλάμε και να εξηγούμε, γιατί σκεφτόμαστε χίλια πράγματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγγνώμη σε όλους και να καθίσουμε τη Δευτέρα με τη διοίκηση να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση αν γνωρίζει πως αυτή ήταν μία από τις ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της Νίκης, ο κ. Μπούς τόνισε: «Κάθε ήττα είναι ντροπή. Και ο Αλμυρός όμως είναι ομάδα Γ’ Εθνικής. Το όνομα δεν παίζει πλέον ρόλο. Είναι αυτό που δείχνεις. Και όταν λέμε ότι η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα, εγώ, όταν ήρθα, βρήκα δύο μπάλες στην ακαδημία. Πήραμε δέκα και τις μοιραστήκαμε με την πρώτη ομάδα, για να κάνουμε προπόνηση. Δεν είναι μόνο να λέγεσαι ότι είσαι μεγάλη ομάδα. Είναι όλα τα άλλα που φτιάξαμε εμείς φέτος, για να γίνουμε πάλι μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε αυτά που χρειάζονται, για να παραμείνει η Νίκη μεγάλη ομάδα. Δεν αμφιβάλλω ότι η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα. Απλά κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν από τη βάση, που δεν υπήρχαν. Συμφωνώ ότι έχουμε αποτύχει. Δε θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω. Δεν έχουμε φέρει τα αποτελέσματα που έπρεπε.

Είναι φανερό ότι στα παιχνίδια δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ και γίνεται ένα λάθος και το τρώμε στις λίγες ευκαιρίες του αντιπάλου. Αυτή είναι η εικόνα γενικά, όχι μόνο σήμερα».