noodles volos banner

Στάθηκαν στη σωρεία ευκαιριών της Νίκης Ξηροφώτος και Ζαχαρόπουλος

Στις πολλές ευκαιρίες της ομάδας του και ότι διατήρησε το μηδέν στην άμυνα στάθηκε στις σύντομες δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Οπούντιο ο προπονητής της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος. Αναλυτικά:

«Παίζαμε με μία ομάδα που στον δεύτερο γύρο έχει κάνει δύο νίκες με τον Αλμυρό και την προηγούμενη Κυριακή. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από την αρχή, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και κάναμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε δύο δοκάρια. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Από κει και πέρα στα θετικά παραμένει η διατήρηση του μηδενός στην άμυνα. Κοιτάμε τη συνέχεια»

Για τις απουσίες στο επόμενο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος: «Απών είναι ο Κραγιόπουλος, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ και ο Βέργος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού».

Αναστασίου: Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο

Τους παίκτες της Νίκης εκπροσώπησε ο Αλέκος Αναστασίου που τόνισε: «Να συγχαρώ τον Οπούντιο για την προσπάθεια που κατέβαλε και τη δική μου ομάδα για τη Νίκη. Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάμε το μηδέν. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Μία ομάδα δε χτίζεται από τη μία μέρα στην άλλη. Προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι, δουλεύοντας σε δυνατά κα αδύνατα σημεία. Έτσι, έρχονται τα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι με κάποια αποτελέσματα ο κόσμος στεναχωρήθηκε, αλλά τον θέλουμε κοντά μας και να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Είδαμε και σήμερα ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες και προσπαθήσαμε νε το κάνουμε 2-0 και 3-0, για να είμαστε κι εμείς ήσυχοι. Προσπαθούμε αγώνα με αγώνα και προπόνηση με προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι θα είμαι ανταγωνιστικοί. Είναι βασικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Δε βγαίνουμε στον αγώνα να κάνουμε χαβαλέ. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ζαχαρόπουλος: «Το 1-0 είναι φτωχό για τη Νίκη»

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Νίκης ο προπονητής του Οπούντιου Μαρτίνου Μάκης Ζαχαρόπουλος, που επισήμανε ότι βάσει της σωρείας ευκαιριών έπρεπε να είχε πετύχει ευρύτερο σκορ: «Θα ήθελα να συγχαρώ τη Νίκη για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Η Νίκη ήταν πολύ καλύτερη από μας. Έχασε σωρεία ευκαιριών και ήταν η μόνη ομάδα που μας πίεσε τόσο πολύ. Βέβαια, υπάρχουν και κάποια ελαφρυντικά, καθώς ο Τσόφλιος, που είναι από τους βασικούς μας επιθετικούς, μπήκε αλλαγή και ξαναένιωσε ενόχληση, καθώς προερχόταν από τραυματισμό, ενώ  και ο Βασίλης Νικολόπουλος έπαιξε από ένα σημείο, χωλαίνοντας. Είχα μόλις δύο αλλαγές και έκανα αλχημείες. Ξέραμε ότι η Νίκη θα μας πιέσει, γιατί είχε ψυχολογική πίεση μετά την ισοπαλία με τη Θήβα. Το 1-0 είναι φτωχό σκορ για τη Νίκη».

 

 

Last modified onMonday, 05 February 2018 00:22