noodles volos banner

Όλα τα βλέμματα στο ΝΠΣ Βόλος-Νίκη

Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Μαγνησίας συγκεντρώνει σήμερα το ντέρμπι μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και της Νίκης Βόλου στη Νεάπολη (15.00 με διαιτητή τον Πανυτσίδη από την Κοζάνη). Οι κυανόλευκοι είναι δώδεκα βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους γηπεδούχους, αλλά αποτελούν τη μοναδική ομάδα που τους νίκησε και υπάρχει πίστη ότι μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά στο σύνολο του Φεράντο. Από τη μεριά τους οι κυανέρυθροι θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο.

Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Πίτου Γκαρσία για τον ΝΠΣ Βόλος και Κραγιόπουλος για τη Νίκη, με τον Κοντοέ να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, ενώ ενδέχεται να γίνει και ακόμη μία αλλαγή από τους Ξηροφώτο-Μπούις με τον Τζάθα στη θέση του Μπάιριτς. Το σημερινό ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Astra Tv.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντενάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Κολλάς, Καλαμίδας, Μούτσα, Μηλιώτης, Σαλαμούρας. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Volos NFC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ με την επίδειξη ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ από τη θύρα 2 (οδός Υδρας), ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ.

H Νίκη Β. δεν ανακοίνωσε αποστολή. 

Last modified onSaturday, 10 February 2018 12:13