noodles volos banner

"Προσγειωμένη" για την πρόκριση η Νίκη κόντρα στον Θησέα

Η Νίκη, όπως είχε παραταχτεί στο ματς με την Ακρόπολη για το Κύπελλο Η Νίκη, όπως είχε παραταχτεί στο ματς με την Ακρόπολη για το Κύπελλο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/2) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει του νοκ-άουτ ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Θησέα, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (28/2, 15:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η τελευταία προπόνηση, πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Αγριάς, πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού και περιλάμβανε τακτική, δουλειά στα στημένα και χαλάρωμα, λόγω και της δύσκολης αναμέτρησης που έχει προηγηθεί για τους κυανόλευκους, την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε αυτήν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Χρήστου Καρτσαμπά, ο οποίος αντικαταστάθηκε στα μισά του δευτέρου μέρους στο ντέρμπι, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Αυτό σημαίνει πως οι Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις μπορούν να κάνουν τα αγωνιστικά πλάνα τους, ενόψει Κυπέλλου, έχοντας "λευκό" απουσιολόγιο.

Στο στρατόπεδο της Νίκης δεν υποτιμούν το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, επιθυμώντας την κατάκτησή του, κάτι που είχε καταφέρει η ομάδα και την περίοδο 2105-16. Πριν, όμως, φτάσουν στον τελικό, εκεί που περιμένει ο ΝΠΣ Βόλος, γνωρίζουν πως πρέπει να αποκλείσουν έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της πρώτης τη τάξει τοπικής κατηγορίας του Νομού Μαγνησίας. Εξάλλου, όπως υποστηρίζεται από τους ιθύνοντες των κυανόλευκων, σε κανένα φετινό παιχνίδι δεν έχει υποτιμηθεί κάποιος αντίπαλος, με άπαντες στην ομάδα να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και σεβασμό κάθε αναμέτρηση, όπως φυσικά κι αυτή που έρχεται.

Η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να δώσει ευκαιρίες και σε μη βασικούς, για να πάρουν λεπτά συμμετοχής και ορισμένα παιδιά που δεν έχουν πολλά ματς στα πόδια τους. Εξάλλου, αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Πάντως, το γεγονός ότι η Νίκη δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση την προσεχή Κυριακή, καθώς κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό, της δίνει τη δυνατότητα να μην προφυλάξει στον βαθμό που θα έπρεπε να το κάνει, αν ακολουθούσε αγώνας, κάποιους βασικούς της.

Last modified onTuesday, 27 February 2018 20:56