noodles volos banner

Μπούις: "Προκριθήκαμε κι αυτό έχει σημασία"

Για την ανωτερότητα της ομάδας του στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ κόντρα στον Θησέα, μίλησε με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Φάντζιο Μπούις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πιστεύω πως η πρόκριση ήταν δίκαιη και για εμάς αυτό έχει σημασία. Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι το πρωτάθλημα για εμάς. Τώρα έχουμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε, να "αλλάξουμε" λίγο το μυαλό μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατά από εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Αλμυρό. Ήδη αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε".

Για το αν θα υπάρξει κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο:

"Όχι, δε θα υπάρξει φιλικό. Η ομάδα των Νέων Αθλητών έχει ένα φιλικό, μπορεί να στείλουμε κάποια δικά μας παιδιά που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, να αγωνιστούν εκεί".

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος:

"Δε νομίζω. Προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε λίγες ευκαιρίες, συμφωνώ, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλον τον αγώνα. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Βέβαια, όταν δε σκοράρεις γρήγορα, σου δημιουργείται κι άγχος μετά. Αλλά, τελικώς, προκριθήκαμε και δε νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα".

Για τα επεισόδια που έγιναν, μετά το γκολ του Τζιώρα:

"Δε χρειάζεται να ασχολούμαι εγώ με αυτά. Αυτά πρέπει να απασχολούν αυτούς που είναι υπεύθυνοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται κι, απ' ό,τι φαίνεται, δε θα είναι ούτε η τελευταία".

Last modified onWednesday, 28 February 2018 21:18