noodles volos banner

Διπλό για να ρεφάρει...

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναζητήσουν τη νίκη για να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας. Σέντρα στις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ tv και ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης από το magnesiasports.gr

Mετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα, η ομάδα του Νίκου Παντέλη θέλει να πάρει σήμερα το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας έχει χαρακτήρα ντέρμπι μιας και ο Ηρακλής θα είναι ένας από τους διεκδικητές της ανόδου, με αξιόλογο ρόστερ που κοιτάει ψηλά... Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει τους ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία που ξέρουν να ανταποκρίνονται στα δύσκολα. Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά η ερυθρόλευκη ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εκτός πλάνων του Παντέλη είναι οι Χιντζίδης, Ρόκας και Καρράς που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και δεν αναμένεται να επιστρέψουν το επόμενο διάστημα μέσα στον Οκτώβριο.
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Αυτοί είναι οι εξής: Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεζ, Πινάρες, Αραπίτσας, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Θέος, Κασμερίδης, Καψιώτης, Κεσίδης, Κολίτσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ντινόπουλος και Σκοπελίτης.

O Hρακλής: Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε ο τεχνικός του Ηρακλή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός αποστολής έμειναν ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, όπως φυσικά και ο Μπάμπα. Οι εκλεκτοί του Νίκου Παπαδόπουλου είναι οι Χουάντερσον Σίλβα, Λαδάς, Σμίλτος, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Κάσσος και Αγγελούδης. Σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, ξεχωρίζει η παρουσία του Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος στην Κατερίνη εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Last modified onMonday, 20 October 2014 15:31