noodles volos banner

Πέρασε με τριάρα η ΑΕΛ από τον Εύοσμο

Με τον Περίκο μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς σκόραρε δυο φορές και έδωσε την ασίστ για το τρίτο γκολ, η ΑΕΛ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τον Εύοσμο επικρατώντας τουΑγροτικού Αστέρα με 3-0 για την 2η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Με τον ρυθμό του ματς να κινείται σε μέτρια επίπεδα πέρασε το πρώτο 20λεπτο και από κει και πέρα ο Αγροτικός Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας με τους Θεσσαλούς να δίνουν χώρου περιμένοντας να… χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους παίκτες του Παναγόπουλου που «απείλησαν» στο 20΄ με τον Βερδού να υποχρεώνει τον Ταταρίδη σε δύσκολη απόκρουση.

Με τους παίκτες του Διλμπέρη να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους τελικά εκείνοι που «χαμογέλασαν» ήταν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 36’ ο Μπλέντι βρήκε τον Περίκο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Θεσσαλοί έδειξαν να… ανεβάζουν ταχύτητα και έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Βερδού στο 42’, αλλά το 1-0 έμεινε ως την  ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε πολύ συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο, με τον Αγροτικό να έχει την υπεροχή και την ΑΕΛ να «ψάχνει» τις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες του Διλμπέρη βρέθηκαν μια «ανάσα» από την ισοφάριση όταν στο 60’ ο Καρακατσάνης έκανε το σουτ και ο Αποστολίδης απέκρουσε αρχικά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο και να απομακρύνεται.

Ωστόσο, οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που βρήκαν πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 76’ ύστερα από μια φάση διαρκείας, που ο Βερδού έστειλε την μπάλα με πλασέ στο δοκάρι, πήρε το «ριμπάουντ» ο Περίκο που δεν δυσκολεύτηκε να δώσει «αέρα» δυο τερμάτων στην ΑΕΛ. Από κει και πέρα το έργο των Θεσσαλών έγινε πιο εύκολο και κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν και τρίτο γκολ όταν στο 84’ σε μια από τις πολλές τους αντεπιθέσεις ο Πινδώνης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας (80' Τσουκάνης), Γεωργιάδης (46' Αθανασιάδης), Καθάριος (64' Αποστολίδης), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πέεφ.
ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Τσιλιγκίρης (79' Φόρνερ), Μούτσα (64' Καρανίκας), Περίκο, Βερδού (87' Μελίσσης).