noodles volos banner

Θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει...

Ώρα Κυπέλλου στις 15:00 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά κόντρα στον τοπικό ΑΟΧ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης. Στόχος το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην υπόθεση της πρόκρισης. Το ματς έχει τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ sport4.

Μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, δηλαδή την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό με 0-1 και τη νίκη με το ίδιο σκορ των Χανίων στο Αγρίνιο, καθίσταται σαφές ότι η βολιώτικη ομάδα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στη σημερινή αναμέτρηση για να ελπίζει σε κάτι καλό στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Εάν ηττηθεί, αποχαιρετά πρόωρα το θεσμό και το άλλο ματς με τον Παναιτωλικό αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Νίκος Παντέλης θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του που έδωσε δύσκολο αγώνα πριν λίγες ημέρες, την Παρασκευή και έχει μπροστά της άλλη μία μέξοδο στο πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή. Εκτός πλάνων του έμπειρου προπονητή οι Ρόκας, Κορνελάτος, Χιντζίδης, Καρράς και ο τιμωρημένος Μπάρμπας. Ο Νίκος Παντέλης επέλεξε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι εξής: Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεθ, Πινάρες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Θέος, Κασμερίδης, Καψιώτης, Κεσίδης, Κολίτση, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ οι Κρητικοί έχουν το επιπλέον κίνητρο στα Περιβόλια, καθώς στην πρεμιέρα είχαν επικρατήσει στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού και αν κατακτήσουν ένα ακόμα τρίποντο, τότε θα βρεθούν αγκαλιά με την πρόκριση. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/10) και ο Σούλης Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Κοντέων, Μάνικο, Ανδρέου, Ταμπάκη, Γανωτή, Καραγιάννη και Ευαγγέλου. Η αποστολή: Ρίζος, Σικαλιάς, Εσόνο, Γουέλκαμ, Γκότοβος, Γκούμας, Καμινιώτης, Καραλής, Κρητικός, Μανωλάς, Μαρτσάκης, Νύκταρης, Πάγκαλος, Παπατζίκος, Οικονομόπουλος, Παγώνης, Πάτας, Σιλιγαρδάκης, Σούκιας, Ταταράκης.