noodles volos banner

Καλύτερο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε για την ερυθρόλευκη ομάδα

 

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός Βόλου, όχι μόνο για την είσοδο στα πλέι οφ αλλά και για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Είναι τέτοια η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Ελευθερόπουλου, που δύσκολα θα μείνει εκτός του μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο. Δεν έχει ακόμη κάνει το ρεπό της στο δεύτερο γύρο, όπως Ηρακλής και Ζάκυνθος, αλλά έχει μπροστά της το ευνοϊκότερο πρόγραμμα των πέντε ομάδων.

Ο αήττητος Ηρακλής, που μετράει δεκαπέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ...δεν χάνει την πρώτη θέση, ωστόσο θα παίξει ρόλο ρυθμιστή αφού έχει εξόδους σε Ζάκυνθο και Λαμία, ενώ στο φινάλε υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τη Λάρισα. Η Λαμία έχει ντέρμπι με τη Ζάκυνθο την Παρασκευή, ενώ έχει να αγωνιστεί στην έδρα του Τυρνάβου, με τη σημείωση ότι συμπλήρωσε ένα γύρο χωρίς εκτός έδρας νίκη κι εκκρεμεί η απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών ύστερα από την ένσταση της Καρδίτσας. Η Ζάκυνθος έχει βαρύ πρόγραμμα με εξόδους σε Λαμία, Λάρισα κι εντός με τον Ηρακλή, ενώ η ΑΕΛ που θα κάνει το ρεπό της στην 21η αγωνιστική, έχει τα δύο δύσκολα ματς στο φινάλε.
Όσον αφορά στον Ολυμπιακό Βόλου, η έξοδος στον Τύρναβο που ακολουθεί την Κυριακή, αποτελεί ματς-κλειδί. Τα παιχνίδια με Αιγινιακό που είναι 6ος στην κατάταξη και τον ουραγό Φωκικό θα γίνουν στο ΕΑΚ (ανάμεσά τους το ρεπό), ενώ η ερυθρόλευκη ομάδα κλείνει την α' φάση του πρωταθλήματος έχοντας να αγωνιστεί στις Σέρρες με τον προτελευταίο Εθνικό και στην Καρδίτσα. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν πλέον μπροστά τους κανένα ντέρμπι με ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα πλέι οφ, οπότε θα λέγαμε ότι είναι σε θέση ισχύος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την είσοδο στα πλέι οφ:

ΗΡΑΚΛΗΣ (48 βαθμοί): Με Αναγ. Καρδίτσας εντός, Ζάκυνθο εκτός, Λαμία εκτός, Απόλλωνα εντός, Αγροτικό Αστέρα εκτός, Λάρισα εντός.
ΛΑΜΙΑ (38 βαθμοί): Με Ζάκυνθο εντός, Τύρναβο εκτός, Ηρακλή εντός, Αιγινιακό εκτός, Απόλλωνα εντός, ρεπό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (35 βαθμοί): Με Τύρναβο εκτός, Αιγινιακό εντός, ρεπό, Φωκικό εντός, Εθνικό Σερρών εκτός, Αναγ. Καρδίτσας εκτός.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (34 βαθμοί): Με Λαμία εκτός, Ηρακλή εντός, Απόλλωνα εκτός, Αγρ. Αστέρα εντός, Λάρισα εκτός, Πιερικό εντός.
ΛΑΡΙΣΑ (33 βαθμοί): Ρεπό, με Φωκικό εκτός, Εθνικό Σερρών εντός, Αναγ. Καρδίτσας εκτός, Ζάκυνθο εντός, Ηρακλή εκτός.

 

Last modified onTuesday, 03 March 2015 12:25