noodles volos banner

Το ερυθρόλευκο εξπρές πήρε μπροστά…

 

Πέντε νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με δέκα γκολ παραγωγή στην επίθεση και μόλις ένα τέρμα στο παθητικό μετρά το ερυθρόλευκο εξπρές, που φαίνεται πως πήρε για τα καλά μπροστά…

Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο «τιμόνι» ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε με σταθερά βήματα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, βγήκε από τα τούνελ της απαισιοδοξίας και πλέον κοιτάει στην επόμενη επικίνδυνη «στροφή» στον Τύρναβο.

Ο Ολυμπιακός πήρε τους βαθμούς, ενίσχυσε το γόητρο του και έδειξε σε καλή κατάσταση. Μέρα με τη μέρα και αγωνιστική με την αγωνιστική δείχνει ότι αποκτά αγωνιστική ταυτότητα. Καλό πάσινγκ γκέιμ, σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, ψυχραιμία ακόμη και με δέκα παίκτες και ωριμότητα στο παιχνίδι του, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Μόνο η αδικαιολόγητη αποβολή του Κυζιρίδη, ήταν το αρνητικό και σίγουρα ο νεαρός θα μπορούσε να μη δράσει τόσο αψυχολόγητα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες στο τερέν σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο.

Στα θετικά επίσης η επιστροφή του κόσμου. Όλο και περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, πείθονται και επιστρέφουν στο ΕΑΚ. Τα τριπλάσια σε αριθμό εισιτήρια σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Πιερικό γεμίζει με αισιοδοξία και κουράγιο τους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος. Και φυσικά δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.  

 

Last modified onTuesday, 03 March 2015 18:03