noodles volos banner

Ενισχύει το βιογραφικό του ως προπονητής ο Ελευθερόπουλος

 

Για απίστευτη χημεία με την ομάδα και τους ανθρώπους της κάνουν λόγο όσοι παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης στον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει κερδίσει την εκτίμηση τους και την εμπιστοσύνη τους, από τη δουλειά του, τον χαρακτήρα του, αλλά και φυσικά τα αποτελέσματα της ομάδας και τις εμφανίσεις της.

Ο Ελευθερόπουλος μπορεί να έχει μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία ως παίκτης και τεράστια καριέρα, αλλά ως προπονητής είναι «νέος» στο επάγγελμα. Φυσικά και η μεγαλύτερη του «περιπέτεια» ήταν αυτή με τον Πανιώνιο στη Super League, ωστόσο όπως φαίνεται στον Ολυμπιακό κάνει την πρώτη καλή του σεζόν στο «τιμόνι» ομάδας. Το ερυθρόλευκο συγκρότημα είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Ελευθερόπουλου, που αν συνεχίσει έτσι θα «γράψει» επιδόσεις που δύσκολα θα καταφέρει να τις σπάσει.

Πέντε σερί νίκες καταφέρνει για πρώτη φορά να κάνει στην καριέρα του, ενώ βρίσκεται μία πιο μακριά για να ισοφαρίσει το ρεκόρ νικών του σε μία σεζόν που είχε στον Πανιώνιο. Μέχρι στιγμής σε 48 αγώνες στην προπονητική του καριέρα σε Super League, κύπελλο, Κύπρο και Football League, μετρά 22 νίκες, 5 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Στον Ολυμπιακό μέσα από την επιτυχημένη πορεία της ομάδας έχει ήδη αρχίσει και ενισχύει το βιογραφικό του και ως προπονητής. Άλλωστε έχε όλα τα εχέγγυα λόγω της ποδοσφαιρικής του εμπειρίας να γίνει ένας καταξιωμένος τεχνικός και τα δείγματα που δίνει στον Ολυμπιακό είναι μέχρι στιγμής απολύτως θετικά. 

 

Last modified onTuesday, 03 March 2015 18:01