noodles volos banner

Νέα νίκη για ΑΕΛ, δύο γκολ πάλι ο Μαρουκάκης

Ιδανικά έχει ξεκινήσει η ΑΕΛ καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρουκάκη, επικράτησε του Πανελευσινιακού με 3-1 στο AEL FC Arena στο οποίο έδωσαν δυναμικό «παρών» 9.000 και πλέον οπαδοί!
Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 2-1, «απάντησαν» γρήγορα και κατάφεραν να… κλειδώσουν τη νίκη από το 67’.
Οι παίκτες του Ντόστανιτς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 13’ όταν ύστερα από σουτ του Ουρτάδο που χτύπησε στο δοκάρι, ο Μαρουκάκης πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 57’ ο Μαρουκάκης… χτύπησε ξανά όταν έπειτα από ασίστ του Μπουντόπουλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε εύστοχα τον Μπαντίκο για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μάλιστα κατάφεραν να μειώσουν στο 65’ με δυνατό σουτ του Μπλάνο. Όμως οι «βυσσινί» είχαν την… απάντηση και μόλις 2 λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:
ΑΕΛ: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46' Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72' Κομεσίδης), Ουρτάδο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ροβίθης (58' Πάτο).
Πανελευσινιακός: Μπαντίκος, Βιγιαφάνε (63' Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης (66' Μπαρμπόσα), Κασνέτσης, Λίτσος, Νικολάου, Κακαράς (33' Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος.

flnews.gr