noodles volos banner

Οι νίκες θα έρθουν με καλύτερη απόδοση

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στη Ζάκυνθο δεν ήταν καλή βάσει του έμψυχου δυναμικού και των στόχων που έχει η βολιώτικη ομάδα. Ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης είδε ανέτοιμο το σύνολο που προπονεί, επισήμανε τα λάθη αλλά το ματς του Σαββάτου αποτελεί παρελθόν καθώς ακολουθεί σειρά αγώνων το επόμενο διάστημα.
Το θετικό είναι πως στο προσεχές παιχνίδι με τα Χανιά, την Κυριακή, θα επιστρέψει στα πλάνα του 47χρονου προπονητή ο Ντιέγο Λεόν. Ο Ισπανός έχασε το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και απ' ό,τι φάνηκε, η απουσία του δεν αντικαθίσταται στην ενδεκάδα, στην κομβική θέση του επιτελικού χαφ. Στη Ζάκυνθο δεν έπαιξε επίσης ο Ντάσιος, ο οποίος λόγω τραυματισμού, ήταν ο παίκτης που κόπηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή παρότι ταξίδεψε με την ομάδα στο νησί του Ιονίου. Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Χιντζίδης, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Διαμαντόπουλου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει όμως να μάθει ...να ζει με τις απουσίες, καθώς το φετινό πρωτάθλημα στον ενιαίο όμιλο, είναι πολύ ανταγωνιστικό και η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει πολλά με εμφανίσεις όπως αυτή του Σαββάτου. Όπως έχουμε τονίσει, "βαρόμετρο" αποτελεί η απόδοση των πλάγιων χαφ και κατά πόσο θα βοηθήσουν στο σκοράρισμα, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να περιμένουν τα γκολ μόνο από τον Διαμαντόπουλο που τώρα είναι τραυματίας. Η ήττα χτύπησε καμπανάκι (όπως και η κακή παρουσία στο φιλικό με τον Απόλλωνα), όμως θα πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου διότι αποτελείται από πολλούς καινούργιους παίκτες που ακόμη δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους και λείπει η ομοιογένεια.