noodles volos banner

"Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι"

Στα ψυχικά αποθέματα να προηγηθεί δυο φορές και στο τέλος να φύγει νικήτρια από μια έδρα όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Στέργιος Ψιάνος στην συνέντευξη τύπου. Από την άλλη για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο Σταμάτης Καρράς ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να γυρίσει το ματς μετά το 0-1 των φιλοξενούμενων…

Στ. Καρράς: "Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παρότι δεχτήκαμε το γρήγορο γκολ καταφέραμε να το ισοφαρίσουμε, είχαμε πολύ καλή αντίδραση και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Από μια στημένη φάση δεχτήκαμε ένα γκολ και δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά και έχουμε πολλή δουλειά. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και εύχομαι για τον Αλμπάνη να μην έχει πάθει το σοβαρό".

Στέργιος Ψιάνος: "Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Νομίζω παίξανε πολύ δυνατά και οι δυο. Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες καλές ευκαιρίες δεν πετύχαμε γκολ αλλά αυτό συνέβη στην επανάληψη. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, όπως τότε που δεχτήκαμε το γκολ αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει ψυχή είμαστε όλοι μαζί κι αυτό φάνηκε στην συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Αλμπάνη και εύχομαι να είναι γρήγορα κοντά μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου".

Last modified onSunday, 22 November 2015 19:24