noodles volos banner

"Άδικο το αποτέλεσμα"

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και δεν άξιζε να χάσει σήμερα από τον Απόλλωνα. 

Συγκεκριμένα είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Το αποτέλεσμα πιστεύω είναι άδικο. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, πολλά φάουλ, ήταν και οι δυο ομάδες καλά στημένες στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βρίσκαμε ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος χώρους... Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο αντίπαλος προηγήθηκε με ένα φάουλ - αυτογκολ, συμβαίνουν αυτά, εμείς βρήκαμε τη δύναμη πετύχαμε ένα γκολ, ήμασταν καλύτεροι απ' τον αντίπαλο, αλλά έγινε μια φάση - μπέρδεμα του διαιτητή με τον επόπτη και πάλι από μια στημένη φάση δεχτήκαμε ένα δεύτερη γκολ κι εκεί που ήταν να πάρουμε εμείς το παιχνίδι το χάσαμε. Νομίζω είναι άδικο το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να πεις τίποτα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά όσο εγώ είμαι στην ομάδα έχουμε δεχτεί 4 τέρματα και όλα ήταν από στημένες φάσεις. Φάουλ και κόρνερ. Ξέραμε ότι ο Απόλλων ήταν δυνατός σε αυτές τις φάσεις. Χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη δουλειά. Είναι κρίμα γιατί κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό, να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ γρήγορα την Παρασκευή. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσανε οι ποδοσφαιριστές αλλά σίγουρα όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζεις".

Στο ερώτημα εάν μπορεί η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό όταν σε εννέα παιχνίδια έχει σημειώσει έξι γκολ απάντησε: "Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Κι ο Απόλλων μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε πετύχει γκολ και στα τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει. Δεν επιτρέπεται μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό να δέχεται τέτοια γκολ".

Από πλευράς Απόλλωνα, στην συνέντευξη τύπου το "παρών" έδωσε ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι λέγοντας: "Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σε μια παρα πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε προετοιμαστεί όμως όλη την εβδομάδα και πιστεύαμε στις δυνάμεις μας ότι μπορούσαμε να παρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κι έτσι έγινε. Συγχαρητήρια για την ομάδα μας και κατά διαστήματα παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για την νίκη που πετύχανε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στον Σούλη Παπαδόπουλο. Όταν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα υπάρχει ευφορία σε όλους στην ομάδα".

Last modified onSunday, 22 November 2015 18:58