noodles volos banner

Ισοπαλία ο Ατρόμητος, έπαιξε λίγο ο Λημνιός

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ανοίγοντας το σκορ με τον Τάτο, αλλά ο Πανθρακικός έμεινε ζωντανός με τον Χασομέρη στο 88' (1-1)! Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και με το πρώτο γκολ του Τάτου στη φετινή σεζόν έδειχναν κοντά στη δεύτερή τους νίκη στον όμιλο, που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση. Όμως η ομάδα της Κομοτηνής, λίγο πριν το ματς μπει στις καθυστερήσεις (ή στα...χασομέρια που έλεγαν και οι παλαιότεροι), κατάφερε να ισοφαρίσει με τη μοναδική της ευκαιρία στο ματς, μένοντας στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πλέον στον όμιλο, ΑΕΚ και Ατρόμητος έχουν από τέσσερις πόντους, ο Πανθρακικός έχει 2 και ο Ηρακλής Ψαχνών είναι άποντος. Την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τους Περιστεριώτες και ο Πανθρακικός τον αδιάφορο Ηρακλή. Αγωνίστηκε ξανά ο Λημνιός μπαίνοντας στο ματς στις καθυστερήσεις.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο κι απείλησε αρκετές φορές, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 22' ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 26' ο Πανθρακικός απάντησε με ένα σουτ του Χασομέρη που πέρασε άουτ, όμως στο 30' οι γηπεδούχοι έχασαν και νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καραμάνος μπήκε στην περιοχή και ήταν έτοιμος να σκοράρει αλλά ο Αθανασιάδης τον κόντραρε σε κόρνερ. Στο 41', έπειτα από ένα λάθος γύρισμα του Εμπόου προς τον Αθανασιάδη, ο Τάτος κινήθηκε προς την μπάλα αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού πρόλαβε και έδιωξε. Ένα λεπτό αργότερα ο Πανθρακικός στάθηκε τυχερός, όταν ο Πίτου Γκαρσία έκανε  σέντρα από αριστερά και ο Εμπόου στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο ξεκίνημα του β' μέρους, με τον Ατρόμητο να διατηρεί την πρωτοβουλία. Στο 47' οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Κοντοές επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς στα δίχτυα στο 78'. Συγκεκριμένα, ο Τάτος μπήκε ταχύτατα στην περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασιάδη, για το πρώτο φετινό του γκολ. Οι Περιστεριώτες έδειχναν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη-πρόκριση, αλλά ο Πανθρακικός στη μοναδική του ευκαιρία στο ματς κατάφερε να σκοράρει! Συγκεκριμένα στο 88' ο Μπαϊκαρά με ωραία προσπάθεια από δεξιά απέφυγε τον Κοντοέ, έβγαλε παράλληλη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας και ο Χασομέρης με προβολή, σκόραρε μετά από κόντρα και στον Λαζαρίδη!

Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Γκαρσία (92' Λημνιός), Αγκουαζί, Ούμπιντες (69' Φάμπιο), Γεωργίου (85' Παπασπύρος), Τάτος, Καραμάνος.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Τσουμάνης, Οκάτσι (65' Τριανταφυλλάκος), Μεχία, Χασομέρης, Καθάριος (79' Σερφά), Πέρες (53' Μπαϊκαρά), Αράμπα.