noodles volos banner

Πέρασε από την Ερμιονίδα ο Απόλλων Σμύρνης

Νικηφόρα πέρασε από την Ερμιονίδα ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς επικράτησε 1-0 της τοπικής ομάδας για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καραδέμητρο να έχει δύο δοκάρια, στο δεύτερο μέρος η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε στροφές και στο 88’ κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Βάντερσον, για το 0-1.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Ερμιονίδα, που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ο Απόλλων έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 17’ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Πουρής έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Ενρίκο. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και ο Καραδέμητρος είχε σε ένα πεντάλεπτο δύο δοκάρια με ισάριθμες κεφαλιές στο 33’ και το 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε στροφές και μπήκε πιο ορεξάτα. Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε κάποιες αλλαγές για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει εύκολα την εστία του Πουρή. Η Ερμιονίδα είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 88’. Ο Βάντερσον εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σαμαρά και με πλασέ έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους «κυανόλευκους» να έχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70’ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75’ Τσακόν), Καραδέμητρος (58’ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Βάντερσον), Ενρίκο (70’ Ηρακλής), Αλίπιο (58’ Ανγκούλο), Κυβελίδης