noodles volos banner

Όλα για την πρώτη νίκη!

Όλα για την πρώτη νίκη! Η κυανόλευκη ομάδα υποδέχεται τον Πανθρακικό σήμερα στις 16:00, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με μοναδικό στόχο να ...σπάσει το ρόδι και να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Μετά διακοπή τριών εβδομάδων και με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο της, η Νίκη Βόλου αναζητάει το τρίποντο, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια. Χωρίς τους ξένους προπονητές πλέον και έχοντας βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα, οι "κυανόλευκοι" πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα ματς για να διεκδικήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην 20αμελή αποστολή βρίσκονται οι Λάουξ, Νικλητσιώτης για τους οποίους ο Κορίνθιος τεχνικός θα αποφασίσει πριν τη σέντρα. Εκτός ο τιμωρημένος Αργυρίου. Η αποστολή: Ταΐρης, Ταμπάκης, Ροτζέριο, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Τζιώρας, Λάουξ, Ίβενς, Καρασαλίδης, Αργύρης, Μαχλελής, Τσουκάνης, Μαρινάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μουζακίτης, Μέτσε, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Σταμπολζίεφ.

Ο Πανθρακικός: Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά βρίσκεται στις επιλογές του Άκη Μάντζιου. Εντός της εβδομάδας, ο Τούρκος μέσος είχε ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή. Αναλυτικά η 18άδα: θανασιάδης, Πασχαλάκης, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Σερφά, Μπαϊκαρά, Ζδράβος – Ρίζος, Καθάριος, Τζάνης, Κάσες, Χασομέρης, Ίγκορ, Πέρεζ, Μεχία, Ντιγκινί και Τσουμάνης. Στα πλάνα του τεχνικού των Θρακιωτών δεν βρίσκονται οι Θανάσης Παπαγεωργίου, Ούσι Οκάτσι, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Τάσος Φραγκούλης και Χακίμ Αράμπα, για διαφορετικούς λόγους. 

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα: VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 25 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια που θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Funs, Future.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 25 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 25 ευρώ καθώς και στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών VVIP Gold και VIP Silver. Στους κατόχους VVIP Gold θα επιτρέπεται η είσοδος και από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά (έως 12 ετών) που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.