noodles volos banner

Το πρώτο επεισόδιο ενός προαναγγελθέντος θανάτου

Στην «εντατική» είναι πλέον η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και το δυσάρεστο φαίνεται προδιαγεγραμμένο… Πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για την κυανόλευκη ΠΑΕ. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής ήταν το: «πάμε μέχρι και την Κυριακή και βλέπουμε». Τώρα που δεν ορίστηκε ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, όλα δείχνουν ότι η ομάδα δεν θα γλιτώσει και βαδίζει ολοταχώς προς διάλυση.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μορφή χιονοστιβάδας τις επόμενες ημέρες. Εκτός αν γίνει ένα θαύμα. Ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα που θα επαναφέρει τη Νίκη στη… ζωή.

Οι δυο προσφυγές που δεν πληρώθηκαν είναι μόνο η αρχή. Σε ρύθμιση βρίσκονται και αρκετές άλλες, που σημειωτέον είναι από παίκτες που έφερε ο Πάτσης στην ομάδα και της εποχής της δικής του και όχι παλαιοτέρων ετών. Αρκετοί παίκτες έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και τα χρήματα τους έχουν μπει σε ρύθμιση και πρέπει να αποπληρώνονται.

Φυσικά και αν δεν αλλάξει κάτι στο τοπίο, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να προσφύγουν στην αθλητική δικαιοσύνη για τα δεδουλευμένα τους και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο τωρινό ρόστερ. Κανείς δε ξέρει μέχρι στιγμής την επόμενη μέρα... Όλοι βρίσκονται στην αναμονή, αλλά φως στο τούνελ δεν φαίνεται.