noodles volos banner

Αγώνες καράτε από τον Γ. Στεφάνου στο Βόλο

  • Published in Karate

Πρωτάθλημα του κιοκουσινκάι καράτε διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου ο επίσημος εκπρόσωπος του συστήματος στη χώρα μας, Ιωάννης Στεφάνου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ και την επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος. Θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών (παίδων-κορασίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών). Οι αθλητές θα αγωνιστούν στους δυναμικούς αγώνες κούμιτε (νοκ-ντάουν πλήρους επαφής) καθώς και στα κάτα (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους). 

Δικαίωμα συμμετοχής στο ε πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate έχουν μόνο οι σύλλογοι που συνεργάζονται με τον Ιωάννη Στεφάνου, που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ και οι αθλητές τους που έχουν δελτίο της Ομοσπονδίας. Η είσοδος στους αγώνες -που ξεκινούν στις 10:00- θα είναι δωρεάν,
Ο Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που με την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή συμβάλλουν για την επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους εξής: τον κ. Παύλο Πάνο με το κατάστημα "Χρώμα Πάνος", τον κ. Θεόδωρο Προσήλια με την καφετέρια "Μινέρβα", τον κ. Δημήτριο Νταϊλιάνη με το κατάστημα "Dailianis Original Service", ους κ. Γεώργιο & Άγγελο Κουτρούμπα με το κατάστημα "Θεσσαλοιατρική", τον κ. Δάκη Τσίντρο με το κατάστημα "Μπαχάρικο", τους κ. Γεώργιο & Γιάννη Μανδηλά με τους παραδοσιακούς φούρνους "Μανδηλά", τον κ. Εμμανουήλ Πολυδούλη με την καφετέρια "Manolo" και τον κ. Μανώλη Ζούβα με τα ταπητοκαθαρηστήρια "η Μπουχάρα". Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ευχαριστούν θερμά για την παραχώρηση του σταδίου τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γεώργιο Βλιώρα καθώς και τον Διευθυντή του γραφείου αθλητισμού κ. Γεώργιο Χρήστου.

Last modified onTuesday, 19 April 2016 14:19