noodles volos banner

Πρώτη νίκη για Βόλο 2004

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Βόλος 2004 στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών. Οι "ερυθρόλευκες", σε ματς που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ σήμερα το μεσημέρι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, φάνηκαν αγχωμένες παρότι είχαν την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο με 2-0 πήραν το τρίποντο κόντρα στη Βασίλισσα Θράκης.

Οι γηπεδούχες έχασαν σωρεία ευκαιριών με τις Πούλιου, Γάτσιου, Γουγούση και Οικονόμου. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα οι φιλοξενούμενες έδιωξαν την μπάλα σχεδόν στην γραμμή του τέρματος… Για να έρθει το 73ο λεπτό όταν η Γάτσιου εκτέλεσε το κόρνερ και η Οικονόμου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βόλου. Το άγχος από κει και πέρα έφυγε από τα πόδια των κοριτσιών του Βόλου και στο 84΄ η  Σύρμου σημείωσε το 2-0.
Οι Βολιώτισσες έφτασαν δίκαια στη νίκη καθώς είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σε ένα νεανικό και καινούριο σύνολο όπως αυτό της Βασίλισσας Θράκης. Στα αξιοσημείωτα τα αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός της Βέτσικα που αναμένεται να λείψει αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της. Στη θέση της πέρασε η 13χρονη Γεωργολοπούλου που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Βόλος 2004: Χατζηλαζάρου, Βέτσικα, (2' Γεωργολοπούλου-60' Μπαλαμούτη), Σταμοπούλου, Αβντόλη, Καλαμπουκά, Οικονόμου, Γάτσιου, Γουγούση, Πούλιου, Γρηγοριάδη (70' Σύρμου), Αλεξοπούλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1.ΡΟΔΟΠΗ 87΄           9
2.ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ         6
3.ΛΑΡΙΣΑ 64              4
4.ΒΟΛΟΣ 2004           4
5.ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ 3
6.ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ             0
7.ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜ.  0

Last modified onSunday, 22 November 2015 20:47