noodles volos banner

Αχιλλέας-Αίας 0-2

Παπαδόπουλος και Μπιρτσάι, σκόρερ σήμερα για τον Αίαντα Παπαδόπουλος και Μπιρτσάι, σκόρερ σήμερα για τον Αίαντα

Με 0-2 πέρασε ο Αίας από το Αχίλλειο παίρνοντας μια καθαρή νίκη ενώ θα μπορούσε να έχει “καθαρίσει” νωρίτερα το ματς εάν ο Μπιρτσάι δεν αστοχούσε σε άλλο ένα πέναλτι.

Το 0-1 ο Παπαδόπουλος με πλασέ ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κατσαβριά και το 0-2 στο 76' όταν από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν την μπάλα και ο Μπιρτσάι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σκόραρε. Στο 35' ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Μπιρτσάι το εκτέλεσε, όμως ο Μακρής απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Καλτσάς την έβγαλε κόρνερ. Ήταν το πέμπτο χαμένο πέναλτι φέτος για τον Αίαντα!

Ο Αχιλλέας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 5ο λεπτό όταν δυνατό σουτ του Σέργιου Χασιώτη απέκρουσε ο Θεοδωρίδης, ενώ φάσεις για γκολ δημιούργησε και η ομάδα της Σούρπης, ιμε κλασσικότερη μία προς το τέλος της συνάντησης όταν απέναντι από τον Μακρή, ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Κωστούλα, ο τελευταίος γλίστρησε και η μπάλα έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Χρ. Ραχιώτης, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Μπεζάτης (85' Δαγγούλης), Αλπίτσης, Σ. Χασιώτης, Πίνας (85' Ευάγγ. Χασσιώτης), Γαλογαύρος, Γ. Παναγιώτου.
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Μπούρας (46' Κωστούλας), Νικογιάννης (65' Μαρμαγκιόλης), Μπιρτσάι, Παπαδόπουλος (85' Γεωργίου), Κατσαβριάς.