noodles volos banner

Σσσσσσσσσς... αρχίζει το ματς!

  • Απόψε στο Καραϊσκάκη έχουν ραντεβού με την ιστορία στην πρεμιέρα της Super League οι κυανόλευκοι

Μεγάλη βραδιά είναι η αποψινή για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Το όνειρο 48 χρόνων γίνεται πραγματικότητα και οι κυανόλευκοι ξεκινούν την «περιπέτεια τους στη Super League. Στις 21.30 (Novasports 2) ο Βίλιαν Φλουτ και οι ποδοσφαιριστές του, θα βγουν από τα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το ραντεβού τους με την ιστορία. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Πειραιώς, των μεγάλων αστέρων και του μεγαλύτερου μπάτζετ του ελληνικού ποδοσφαίρου θα σταθεί απέναντι τους.

Σε ένα γήπεδο που έχουν φύγει με σκυμμένα κεφάλια ακόμη και μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, η Νίκη Βόλου θα κάνει το δικό της ντεμπούτο, γνωρίζοντας ξεκάθαρα τον στόχο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να μη δεχτεί εύκολα και γρήγορα γκολ, να είναι ανταγωνιστική, αξιόμαχη και να παλέψει.

Αρκετά δύσκολη η αποστολή της ως νεοφώτιστη και νεανική, απέναντι σε μία ομάδα που δημιουργήθηκε για Ευρωπαϊκούς στόχους, ενώ το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο με τους φιλάθλους των πρωταθλητών να περιμένουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας τους. Την ίδια ώρα ο κόσμος της Νίκης θα είναι καθηλωμένος στις οθόνες του για να δει το πρώτο επίσημο ντεμπούτο στη Super League. Να ζήσει το όνειρο του. 

Χωρίς Τζιώρα

Στην αποψινή της προσπάθεια η Νίκη Βόλου θα έχει μια μεγάλη απουσία. Αυτή του Χρήστου Τζιώρα, που αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στο πόδι, δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή και έμεινε στον Βόλο. Από τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ο Ολλανδός τεχνικός της Νίκης, πήρε 19 μαζί του, ένας εκ των οποίων θα αποκλειστεί λίγο πριν τη σέντρα.

Οι εκλεκτοί του Βίλιαν Φλουτ είναι οι: Ταϊρης, Ταμπάκης , Μαχλελής, Τσουκάνης, Ίβενς, Λάουξ, Κυζιρίδης, Σκούρτης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Ροτζέριο, Σωτηράκος, Καρασαλίδης, Αργύρης, Κορέτα, Μέτσε, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης, Μαρινάκης.

Τετράδα απόντων για Ολυμπιακό

Οι Φουστέρ, Σιόβας, Χολέμπας και ο ανέτοιμος Ντουρμάζ είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που απέκλεισε από την αποστολή του Ολυμπιακού Πειραιώς για την πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου στο Καραϊσκάκη, ο Μίτσελ.

Μπορεί οι Δημήτρης Σιόβας και Χοσέ Χολέμπας να προπονήθηκαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Από την άλλη όλα τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σαβιόλα.

Last modified onSaturday, 23 August 2014 09:59