noodles volos banner

Βολιώτικη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βάρνα

  • Published in Karate

Την πόλη και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate του 2016 στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Ανδρών-Γυναικών σε νοκ-ντάουν αγώνες πλήρους επαφής καθώς και στα κάτα (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους), τόσο ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate Ιωάννης Στεφάνου, προπονητής του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου όσο και οι αξιόλογοι αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης.
Οι αθλητές που επιλέχτηκαν από τον Ιωάννη Στεφάνου από το σύλλογο του Βόλου είναι οι: Αλιώρης Παναγιώτης στην κατηγορία Εφήβων 14-15 Ετών Κούμιτε -65 κιλών & στα ΚΑΤΑ, Μένα Τζίμης στην κατηγορία Εφήβων 16-17 ετών Κούμιτε -65 κιλών & στα ΚΑΤΑ και από τον Σύλλογο Kyokushinkai Karate Αθήνας του προπονητή Παναγιώτη Αντωνίου είναι οι εξής: Μπεκύρας Απόστολος στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών & Χοχλιός Νικόλαος στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών.
Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου στην Βάρνα της Βουλγαρίας με την συμμετοχή 25 κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς την Πέμπτη 19 Μαΐου και αποτελείται από 5 αθλητές κι έναν προπονητή. Ο Ιωάννης Στεφάνου θα λάβει μέρος στους αγώνες των κάτα, στη συνάντηση των αρχηγών-εκπροσώπων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ και στο σεμινάριο εξετάσεων διαιτησίας. Τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ιάπωνας Αρχηγός της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate Kancho Shokei Matsui 8 Dan καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate Shihan Katsuhito Gorai 6 Dan. Στο μίτινγκ των αρχηγών-εκπροσώπων, ο κ. Στεφάνου θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει και να προσκαλέσει όλους τους εκπροσώπους να παραστούν στο 7ο Διεθνές Summer Camp 2016 το οποίο θα διεξαχθεί 6-10 Ιουλίου στη Σκιάθο.